Hunebedcentrum

Vandaag hebben we een hele mooie, leerzame dag gehad in Borger! We gingen naar het Hunebedcentrum. Hier konden we het grootste hunebed van Nederland bewonderen, een prehistorisch dorp bekijken, zelf vuur (proberen te) maken en pijl en boog schieten. We hebben genoten! 🏹🏺


Moeders die met ons mee gingen: ontzettend bedankt!

Schoolvoetbal

Wauw wat een inzet hebben ze getoond. Gestreden tot het eind. Trots op alle spelers. Brian bedankt voor de trainingen en coaching. Supporters bedankt voor jullie komst.

Verloting

Morgen is het zover!

De jaarlijkse verloting van de Blokstoeke. Om 14.15 uur vindt de verloting plaats in de hal van de school. Wij nodigen u bij deze van harte uit!

Graag uw lot(en) meenemen (een foto mag ook) voor het in ontvangst nemen van de gewonnen prijzen. Anders weten wij niet of wij de gewonnen prijs aan de juiste persoon meegeven.

Tot morgen!

Basketbal clinic ⛹🏽‍♂️🏀⛹🏽‍♀️

Gisteren hebben we tijdens de gymles een basketbal les gehad van PeatMiners uit Vriezenveen. Het was erg leuk!

Boer Dekker 👩🏽‍🌾🌾

Afgelopen week zijn we bij Boer Dekker geweest waar we de komende tijd ons eigen moestuintje hebben. We hebben bieten plantjes en sla plantjes gepoot! Ook hebben we een speurtocht met kabouters gedaan en door de vragen hebben we veel geleerd over het werk van een boer, maar ook bijvoorbeeld de kassen waarin alle plantjes groeien. Tot slot mochten we kijken bij de kuikentjes, die pas net geboren waren die dag ervoor! Het was een erg leuke en leerzame middag.

Op bezoek bij de melkboer 🐮🐄

Vanmiddag zijn wij op bezoek geweest bij melkveebedrijf Uilenreef. We hebben een kijkje genomen bij de melkmachine, melktank, koeien en kalfjes. Melkveebedrijf Uilenreef en ouders die mee hebben gereden, hartstikke bedankt! We hebben genoten. 🐮🥰

Schaatsen

Dinsdag hebben de groepen 5-8 geschaatst op de IJsbaan in Enschede. We waren uitgenodigd door de Sven Kramer Academy. Ontzettend leuk! We zijn super trots op onze leerlingen. Ze hebben doorzettingsvermogen, enthousiasme en behulpzaamheid laten zien! Ook willen we de ouders bedanken die met ons mee konden rijden. Sven Kramer Academy bedankt voor dit avontuur! ⛸️❄️🐻‍❄️

De grote SemSom dag 🐵🥳

Vandaag was het tijd voor de grote SemSom dag, en een feestje dat dit weer was! 😄🥳 We hebben de hele ochtend rekenspelletjes gedaan en met elkaar door de code de schatkist van SemSom geopend. Iedereen is trots naar huis gegaan met een echte SemSom diploma!

Damtoernooi

Vanmiddag heeft groep 7/8 een damtoernooi gespeeld bij damclub Witte van Moort. Er deden 17 teams mee. Waaronder 2 teams van De Blokstoeke. Er werden 7 rondes gespeeld. Team 1 is door naar de volgende ronde. Een middag met opperste concentratie, zie de foto's🤩.

Een leesfeestje! 📚

Regelmatig leert Stoekie ons nieuwe schoolregels of herhalen we schoolregels. De afgelopen weken hebben wij gewerkt aan de regels die we hebben in de bibliotheek en de Klaampe.


Gisteren zagen we dat onze vaas vol genoeg was met balletjes en we dus het doel hebben behaald! Daarom hadden we vandaag een leesfeestje en mocht iedereen op een eigen plekje naar keuze door de hele school lezen. 📖